avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Mia12

Activitate Mia12

Răspuns la discuția Compatibilitate
Exista raspuns si pentru intrebarea mea?
Răspuns la discuția Compatibilitate
Nu exista conflict de interese intre contabila unei scoli si primar, ei avand gradul 1 de rudenie?
Discuție Compatibilitate
Functia de contabil al unei scoli este compatibila cu cea a unui primar, chiar daca intre ei exista rudenie de gradul intai?
Discuție transfer
Un salariat pe postul de sofer la un Ocol Silvic poate fi transferat pe un post similar , dar la o institutie de invatamant? (fireste cu acordul partilor)
Care sunt veniturile considerate permanente ce pot fi luate in calcul pentru stabilirea unei burse Bani de liceu? (inafara de salariu, pensie alimentara, pensie) Somajul este un venit permanent?
In constituirea unui consiliu de administratie al unei scoli se tine seama de incompatibilitati? ( e vorba de doi frati) Va rog sa-mi furnizati si baza legala pentru a putea preintampina o ilegalitate.
Răspuns la discuția pensionare
Am gresit ceva in exprimare: pensia a fost retinuta ca urmare a activitatiii de consilier desfasurata incepand cu 1 noiembrie 2008, deci retinerile s-au facut pentru aceasta perioada, incepand cu 1 aprilie 2009. Dupa calculele mele cred ca din octombrie anul curent pot sa recuperez pensia. E corect rationamentul?
Răspuns la discuția pensionare
Pensia este retinuta cu data de 1 aprilie 2009. Aparand aceasta modificare in lege , sa inteleg ca pensia trebuia sa parvina beneficiarului sau nu se aplica decat in urma unor sesizari. Iar pe perioada 1aprilie 2009- 2iunie 2009 pensia este retinuta in mod justificat?
Răspuns la discuția pensionare
E vorba de legea pensiilor actualizata, pentru ca tot ceea ce imi subliniati d-voastra nu regasesc in textul legii?
Discuție CIC
Dupa nastere nu mi-am luat concediu de ingrijire a copilului beneficiind de cei 100 lei la salar pentru ca lucram. Acum am hotarat sa imi iau concediu de ingrijire a copilului si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a suspenda acel bonus la salar?