avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cota contributie 10% CAA avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cota contributie 10% CAA avocati

Incepand cu data de 01 aprilie 2010 contributia individuala obligatorie a tuturor avocatilor cu drept de exercitiu al profesiei la sistemul C.A.A. este de 10% din venitul brut din profesie realizat de avocat, dar nu mai putin de suma reprezentand cota minima obligatorie si nici mai mult de suma reprezentand cota maxima de contributie obligatorie.
Suma reprezentand cota individuala minima obligatorie este de 80 lei RON pentru avocatii stagiari si 230 lei RON pentru avocatii definitivi.
Cota maxima de contributie obligatorie este 1.150 lei RON, atat pentru avocatii stagiari cat si pentru cei definitivi.

Cum va afecteaza cresterea cotelor minime de contributie la sitemul CAA?
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 17:55, 31 Martie 2010
În sistemul ăsta de criză ne afectează mai mult decât am crede.
cu siguranta am fi preferat vechile cote sau praguri si ne-am simti cu toti mai bine daca am afla, in mod transparent, pe unde se duc banii astia si de cine.

oare cand sunt alegeri la consiliul baroului (Bucuresti)? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare inscriere in barou dupa admitere examen adita74 adita74 buna ziua, ma poate lamuri cineva cu cateva aspecte referitoare la inscrierea ca avocat stagiar in tabloul avocatilor stagiari ai baroului bucuresti? 1. ... (vezi toată discuția)
Declaratii_casa de asig a avocatilor... cum e corect?? actoru_vlad actoru_vlad de exemplu un avocat stagiar are in contractul de colaborare stabilit un unorariu de 1000 lei. - IIn declaratiile lunare la CAA va declara venitul de 1000 ... (vezi toată discuția)
Venitul de referinta lunar pe profesie cassy cassy care este venitul de referinta lunar pe profesie prognozat pt acest an (2009) de casa de asigurari a avocatilor ? sau in anii precedenti daca ... (vezi toată discuția)