avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Drept de practica contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Drept de practica contabil

Daca fac un master de contabilitate am drept de practica?Sau trebuie facultate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 27 Ianuarie 2008
Un contabil angajat cu carte de munca nu poate semna bilantul?
Chiar daca cifra de afaceri e mai mare de 50.000 EUR?
Trebuie neaparat expert?
Ca din cite am inteles nici contabilii autorizati nu mai pot semna bilant, doar il intocmesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2007
irina petcu, utilizator

Si mai nou, ca sa poti semna un bilant trebuie sa fi expert contantabil (memebru CECAR)

Am auzit ca administratorul firmei raspunde in final de actele contabile. Avand in vedere aceasta poate el sa'si tina contabilitatea singur in cazul in care e'n masura?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2007
Dan me, utilizator
raspunderea revine administratorului in masura in care nu este depasita CA pentru care isi poate asuma responsabilitatea. daca CA este depasita isi poate intocmi singur contabilitatea dar bilantul trebuie certificat e catre un expert contabil ...;)
asa e.
veniti sa vi le certific.
adica?

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Inginer cu master in contabilitate ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Un inginer poate sa faca master in ASE si sa devina astfel economist cu drept de a se angaja director economic si de a semna bilantul contabil? ... (vezi toată discuția)