avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din Indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din Indiviziune

Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup singura de rezolvarea acestei probleme cu actele de cadastru si intabulare dar nu stiu daca pot sa ma descurc fara titlul original sau imi trebuie o copie legalizata si ce acte sa le mai cer celorlalti mostenitori pentru a finaliza dosarul.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lorma , utilizator 21:28, 14 Februarie 2007
Am inteles,pana la intabulare nu am neaparata nevoie de un original ci doar de o copie legalizata.Dupa aceea mai vad...Va multumesc tuturor :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Efectuare cadastru mars0212 mars0212 Vreau sa fac si eu cadstrul pentru o cladire nou construita. Am inteles ca trebuie sa ma adresez catre o persoana autorizata. Ce vreau sa va intreb este cam ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren si constructie loremaria loremaria Stiti cumva care sunt pasii ce trebuie urmati si documentele necesare pentru a intabula o constructie si pentru a plati impozit pe ea. Care sunt institutiile ... (vezi toată discuția)