avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... proiect modificare lege consilieri juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

proiect modificare lege consilieri juridici

Ce parere aveti de noua propunere legislativa privind incadrarea in profesia de consilier juridic reglementata de legea 514, doar a cons. jur. ce lucreaza la stat[? Nu credeti ca UCCJR ar trebui sa ia o pozitie ?
Vestile calde vin din alta directie, de la MJ, pt ca UNBR s-a miscat repede. Ar trebui ca toti consilierii juridici interesati de subiect sa-si trimita propunerile sau observatiile prin e-mail sau fax.Eu am facut-o, dar cu cat vom fi mai multi, poate vom fi auziti.

"În temeiul art. 6 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.

Observaţiile şi propunerile cu privire la proiect pot fi transmise în scris, pe adresa Ministerului Justiţiei (str. Apollodor, nr.17, sector 5, Bucureşti), pe fax la numărul 037 204 1195 sau la următoarele adrese de e-mail: dean@just.ro, cirimia@just.ro, george.miclaus@just.ro."

proiect lege expunere de motive

Ultimă actualizare: 20 aprilie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul profesiei de consilier juridic considerat ilegal de guvern Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Buna ziua, tuturor consilierilor juridici si tuturor utilizatorilor Am vazut astazi o stire pe un site, in care un parlamentar, dl. Iulian Urban atragea ... (vezi toată discuția)
Noua lege a consilierilor juridici ContSters116875 ContSters116875 E cineva bine informat despre adoptarea noii legi a consilierilor juridici? E in SENAT pentru dezbatere, dar cu aceste crize politice si personale ale ... (vezi toată discuția)
Unificare profesii liberale brendissima brendissima Ce mai stiti despre posibila si dorita unificare a profesiilor, adica de intrrarea cons jur in randul avocatilor? (vezi toată discuția)