avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAUT PENALIST INCISIV
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAUT PENALIST INCISIV

Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP
Cel mai recent răspuns: PARTEVATAMATA2010 , utilizator 16:54, 19 Aprilie 2010
Parerea mea este ca pentru problema dvs (recurs impotriva rezolutiei de NUP data de Parchet) va trebui sa va cautati un aparator in raza in care domiciliati.
Speta nu ar trebui sa aibe un grad ridicat de dificultate si nici un onorariu foarte mare.
Din aceste motive va sfatuiesc sa restrangeti cautarea la zona in care domiciliati - fie prin identificarea unui avocat fie la barou, fie pe internet, fie in cadrul acestui forum.
Regula este ca dvs ar trebui sa cautati un avocat si nu sa asteptati sa fiti cautat de un avocat interesat.
Si eu sunt de aceeasi parere cu domnul Trifan.
Cat priveste in complexitatea cauzei depinde de cate inscrisuri sau mijloace de proba exista la dosar.In functie de acest aspect se va stabili si onorariul.
Daca exista un numar de 1000 de file, spre exemplu, avocatul va trebui sa le analizeze pe toate ceea ce inseamna ca va pierde ceva timp.

avocat Claudiu Lascoschi
Din pacate faza in care se afla cauza, impune cu atat mai mult gasirea unui avocat priceput si incisiv! Daca se pierde si aici.... se cam pierde tot!
In aceste conditii studierea dosarului trebuie facuta cu foarte mare atentie iar apararea trebuie pregatita in detaliu!
Mult succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
In primul rand rezolutia de nup nu se ataca cu recurs ca nu este decizia instantei.
Recursul este o cale ordinara de atac si se foloseste in instanta dupa declararea apelului sau in unele cazuri direct fara apel.
PARTEVATAMATA2010 a scris:

Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP


foarte rar aveti castig de cauza in astfel de procese.
nu numai de avocatul "incisiv" tine reusita dvs deoarece acolo decizia sta in mana magistratilor. poate avocatul sa-si puna 3 randuri de colti ca daca judecatorul/judecatorii constata altceva fata de ce sustine avocatul dvs, tot nu faceti nimic.


av.m.vasilescu

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ingeras_1013 ingeras_1013 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru a face o plangere penala impotriva unui administrator de bloc si a unui martor mincinos care au ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)