Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAUT PENALIST INCISIV
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAUT PENALIST INCISIV

Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP
Cel mai recent răspuns: PARTEVATAMATA2010 , utilizator 16:54, 19 Aprilie 2010
imi pare rau ca nu se pot atasa fisiere text aici, ca v-as fi trimis pe forum dosarul.......oricum e vorba de DOSARUL NR 30305/299/2009
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
PARTEVATAMATA2010, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ingeras_1013 ingeras_1013 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru a face o plangere penala impotriva unui administrator de bloc si a unui martor mincinos care au ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lipsire de libertate ANCA-ELENA ANCA-ELENA Buna ziua, as vrea sa va expun o problema pe care o traiesc pe propria piele. in urma cu un an de zile am participat la sedinta cu locatarii din blocul in care ... (vezi toată discuția)