am fost condamnat 2 ani pentru tentativa de furt-sunt nevinovat dar asta nu mai conteaza acum-din care am executat 9 luni.am dosar si la cedo pe care mi l-au admis din 2009 dar aco;lo va mai dura....
am fost condamnat 2 ani pentru tentativa de furt-sunt nevinovat dar asta nu mai conteaza acum-din care am executat 9 luni.am dosar si la cedo pe care mi l-au admis din 2009 dar aco;lo va mai dura....deci care sunt cazurile speciale in care as putea beneficia de liberare conditionata?
art 60 indice 1 parca prevede ca ,condamnatii care din cauza sanatatii sau din alte cauze nu sunt folositi la munca sau nu mai sunt folositi la munca pot beneficia de liberare conditionata dupa executarea fractiunilor de pedeapsa prev de art 59 sau dupa caz 59 indice 1.
acum nu vreau sa mi-o luati in nume de rau dar eu consider ca legea treebuie aplicata in sensul ca dvs care sunteti bolnav sa nu executati pedeapsa in termen ci sa beneficiati de posibilitatea de a fi analizat in comisia de propuneri pentru liberare conditionata dupa executarea a doua treimi din pedeapsa tinand cont ca nu puteti beneficia de posibilitatea de a iesi la munca.
ce ar insemna ca toate persoanele bolnave sa se libereze dupa jumatate de pedeapsa ?
credeti-ma ca in ultimii 10-12 ani am cunostinta de aproximativ 2-3 mii de cereri de liberare conditionata intemeiate pe cazuri speciale si doar o sentinta a unei judecatorii din bucuresti a fost admisa si asta cred eu ca nu trebuia admisa.
oricum aveti dreptul de a petitiona asa ca mai mult de cheltuielile de judecata ce aveti de pierdut.
succes
am fost condamnat 2 ani pentru tentativa de furt-sunt nevinovat dar asta nu mai conteaza acum-din care am executat 9 luni.am dosar si la cedo pe care mi l-au admis din 2009 dar aco;lo va mai dura....deci care sunt cazurile speciale in care as putea beneficia de liberare conditionata?
[/quot
din punctul meu de vedere nu se incadreaza si trebuie sa execute 1 an si 4 luni dupa care v-a fi discutat de comisia din cadrul locului de detinere. apoi propunerea va fi inaintata la instanta de pe raza de competenta a penitenciarului si ....liberarea daca a fost cuminte
ca e nevinovat asta ramane de vazut ca e greu de crezut ca va condamnau fara probe.
dosarul nu v-a fost admis la cedo ci doar s-a pus pe rol dupa ce ati epuizat caile de atac din romania,ati completat o cerere cu anexe si acum trebuie sa treaca prin 4 camere parca si apoi vedeti daca vi se admite sau nu.
succes
sa credeti ca este condamnat -..fara probe.si este nevinovat...ca multi altii ...cat despre cedo am primit raspuns cu mult timp in urma de la cam 3.si da dosarul este admis.doar ca dureaza dupa cum probabil stiti.va multumesc!