avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... barou inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

barou inm

stie cineva cam cand este data examenelor de admitere in barou si inm si cam cat sunt taxele
Cel mai recent răspuns: Ayaz , utilizator 21:44, 21 Aprilie 2010
Examenul de admitere in Barou va fi cel mai probabil prin septembrie,iar cel de admitere la INM august-septembrie.Cel putin asa a fost anul trecut.
INM 30 aug. 400 ron - www.inm-lex.ro
barou sept. 700 ron - www.unbr.ro
Dintre cele doua, barou sau INM, care credeti ca ar fi optiunea cea mai buna in conditiile in care ambele te-ar atrage? :)

@Ayaz
Depinde ce doriti sa deveniti, avocat sau magistrat. Prima e o profesie liberala, nu depinzi de nimeni "the sky is the limit" dar nici nu ai nici o siguranta, a doua esti totusi parte dintr-un sistem.
Daca nu sunteti hotarat, puteti opta pt ambele, urmand sa aleaga destinul unde intrati mai intai:)
Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde! Voi incerca poate sa fac o analiza swot, sa vad ce rezultat imi iese. :rolleyes:

O seara placuta! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre avocati maria20 maria20 Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Elev liceu interesat de avocatura de business Vlad_93 Vlad_93 Buna seara, Sunt elev in clasa a 11-a in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase colegii din capitala. Am decis ca este timpul sa aleg pe ce drum sa o ... (vezi toată discuția)
Admitere barou si inm - probe la examen, conditii de inscriere lumifatu lumifatu sunt studenta in ultimul an la drept si as dori sa stiu cate examene trebuiesc sustinute pt. admiterea in barou, care sunt acestea? dar pt. examenul la ... (vezi toată discuția)