avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mod calcul penalitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mod calcul penalitati

am facturi neplatite, as vrea sa recuperez suma dar si penalitatile, cum calculez aceste penalitati??
aveti vre-o formula??
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 07:43, 1 Martie 2007
s-a lansat o intrebare, dar nu se dau detalii prea multe pentru o problema destul de "delicata" cum este cea a penalitatior...de regula, acestea se calculeaza pe zi de intarziere, de la data scadenta...dar partile pot prevedea si o alta modalitate de calcul....cat priveste cuantumul, tot partile il stabilesc, daca legea nu prevedere altfel ( exista domenii de activitate unde se calculeaza pen la un nivel egal cu cel perceput pentru neplata in termen a obligatiilor bugetare - in prezent, 0,1 % )...asa ca, pragmatismul manifestat de romy il insusesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer o parere valica_21 valica_21 eu am incheiat un contract cu o primarie.am cerut penalizari in caz de neplata de 0.1% pe zi iar ei spun ca procentul maxim de penalizari este de 0.66%.cum ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere ok ok buna seara , va rog daca stie cineva cum se caculeaza penalitatiile de intarziere,in cazul facturilor neachitate din 2008, pt ca vreu sa depun ocere de ... (vezi toată discuția)
Penalitati valica_21 valica_21 poate cineva sa-mi spuna si mie care este legea si articolul care prevede ca procentul maxim de penalitati cerut intr-un contract este de 0.1% ? (vezi toată discuția)