avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea

buna ziua!am si eu o mare nelamurire.pe scurt o sa va explic cazul meu.parintrii mei au divortat,tata s-a mutat la mama lui,care ia lasat casa prin vanzare-cumpareare dupa moartea ei.acum 3 sau 4 ani tatal meu s-a recasatorit,iar nevasta lui imi tot zice ca eu n-am nici un drept la casa care o sa-i revina tatei dupa moartea bunicii mele.mentionez ca bunica inca nu e decedata!intrebarea mea este dak o sa am sau nu drept la casa respectiva,iar dak nevasta tatei are sau nu drept necontribuind la cumpararea casei!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena_smen , utilizator 12:44, 21 Aprilie 2010
aha.v-a multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral urmat de vanzare -cumparare cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Vroiam sa va intreb a cat parte din mostenire imi revine in urma vanzarii unui teren la tara in urmatorul caz: -parintii mei au divortat cand ... (vezi toată discuția)
Mostenire-act vanzare cumparare elena_smen elena_smen Buna ziua! as avea si eu un caz mai putin usor,in care nu gasesc solutia. parinti mei sunt divortati,tata s-a mutat la casa care i-a lasat-o mamaia(mamai ... (vezi toată discuția)
Moștenire pentru un părinte predecedat defunctului. cum se împarte această moștenire între copiii și soția lui? szenikop szenikop Tatăl este decedat,din partea tatei de la o rudă rămâne mostenire. Sunt trei copii și mama acestora. Cum se împarte moștenirea? (vezi toată discuția)