avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariu avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariu avocat

buna seara.
speta mea este urmatoarea: divort cu partaj prin tranzactie, totul de comun acord. avocatul ne cere onorariu 8% din valoarea masei partajabile.
nu spun ca e mult sau putin...dar cum imi dau seama daca este pretul corect? mergem la 10 avocati ca sa vedem preturile? exista criterii de stabilire a onorariilor?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:53, 22 Aprilie 2010
subscriu..
aha ...deci inteleg ca pentru cazul meu, si 4000 euro este mult, d-apai 7000.
de ce nu mi-ai spus asta de la inceput?:))
multumesc pentru raspunsuri
De unde sa stiu ca, chiar vroiati sa platiti 7000 de euro:D

V-am trimis si un mesaj privat cu mai multe detalii.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat elicrist elicrist buna ziua, exista o grila in ceea ce inseamna onorariu avocat sau acesta poate sa-ti ceara cat vrea in functie de suma sau "greutatea" spetei ar putea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contract partaj voluntar mitza_ge mitza_ge Apelez la bunavointa juristilor acestui forum prin rugamintea de a ma indruma in privinta unui partaj voluntar.Eu si sotul meu am divortat.Am cazut de comun ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat pt partaj voluntar in instanta? simoneangel simoneangel Cat imi poate cere un avocat pt un partaj voluntar in instanta care nu se poate face la notar din cauza birocratiei si a legilor tampite? (primaria nu ne-a dat ... (vezi toată discuția)