avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program liniste publica - motiv modificari in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program liniste publica - motiv modificari in apartament

Vreau sa-mi fac modificari in apartament si nu stiu care sunt orele de liniste pe care trebuie sa le respect. Pe net am gasit pana acum doar referire la Legea 61/1991 actualizata in 2008 care impune liniste intre 22:00 si 8:00; in rest exprimari vagi cu privire la un regulament intocmit si impus de Asociatia de Locatari.
Intreband la Asociatie, intai mi s-a spus 14:00-16:00, apoi 14:00-17:00 ca sa afiseze o bucata de text dintr-un ziar cum ca orele sunt intre 13:00-17:00 si 21:00-9:00 desi mi s-a spus ca ei nu au nimic scris si intocmit de Asociatie. Legea ce prevede?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:30, 23 Aprilie 2010
Parerea mea este sa pastrati intervalul orar de noapte, iar dupa-amiaza sa pastrati un interval rezonabil de liniste intre 14-17. Daca in bloc nu exista acest regulament de ordine interioara, totusi bunul-simt indeamna la a tine cont si de vecini..... sau macar de interesul propriu (de a nu fi reclamat) :)

Nu stiu la altii cum e, dar la mine in bloc parca e un facut..... toata dimineata e liniste, si-i apuca pe mesteri vrednicia dupa ora 13....bormasini, ciocane, flexuri....un adevarat vacarm. Bag seama ca exista o procedura!!! :O

Interventie moderator
Va rog sa nu mai postati aceeasi intrebare in mai multe sectiuni, riscati sa pierdeti toate raspunsurile prin stergerea topicurilor, iar intrebarile legate de aceeasi problema sa le concentrati intr-un singur topic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagia la bloc aaa123 aaa123 sunt lacatar al unui bloc cu 7 etaje. la etajul de deasupra mea se tot muta o persoana de vreo 2 saptamani. exista vreun interval orar care ii ... (vezi toată discuția)
Prevederi lege nr. 61/1991 BogdanNastase BogdanNastase Buna ziua, Ma intereseaza in mod deosebit doua din articolele cuprinse in lege, respectiv art. 25 si art. 26 ( ale caror prevederi se refera la tulburarea ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 61/1991 yonutzzell yonutzzell Buna seara.Astazi am fost vizitat de Politia locala care mi-a dar o amenda la Lg 61 atr2 pct 25 pentru faptul ca faceam zgomot cu o bormasina. De ceva timp ... (vezi toată discuția)