avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... galagia la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

galagia la bloc

sunt lacatar al unui bloc cu 7 etaje. la etajul de deasupra mea se tot muta o persoana de vreo 2 saptamani. exista vreun interval orar care ii permite/interzice sa faca galagie (bormasina,flex,ciocan,etc), conform legii? unde gasesc un astfel de orar? multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:07, 29 Aprilie 2010
Noaptea intre 22-8.
Dupa-amiaza intre 14-17, daca aveti un regulament de ordine interioara in asociatia Dv. si care orar sa fie si afisat undeva.
elga50 a scris:

Dupa-amiaza intre 14-17, daca aveti un regulament de ordine interioara in asociatia Dv. si care orar sa fie si afisat undeva.

ce poate pati un astfel de proprietar in situatia in care nu respecta o astfel de prevedere referitoare la linistea dintre orele 14-17 ?
Pai ce sa pateasca? Nimic! :)
Doar ca se face apel la bunul-simt al oamenilor, in rest....poate ceva ocari.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program liniste publica - motiv modificari in apartament geo_m_14 geo_m_14 Vreau sa-mi fac modificari in apartament si nu stiu care sunt orele de liniste pe care trebuie sa le respect. Pe net am gasit pana acum doar referire la Legea ... (vezi toată discuția)
Prevederi lege nr. 61/1991 BogdanNastase BogdanNastase Buna ziua, Ma intereseaza in mod deosebit doua din articolele cuprinse in lege, respectiv art. 25 si art. 26 ( ale caror prevederi se refera la tulburarea ... (vezi toată discuția)
Program liniște bloc Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua, Am și eu o întrebare legată de programul de liniște la bloc. Pe avizier este afisat programul de liniște cel legat din 1991 cu modificarile ... (vezi toată discuția)