avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum sa ne scoatem semenii din sarite
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum sa ne scoatem semenii din sarite

1. Orice afirmatie face adversarul, da-i replica zambind cu un aer de superioritate: "Asta e doar parerea d-nei/d-lui avocat";
2. Repeta tot ce spune el dar ca pe o intrebare. Ia-ti un aer misterios atunci cand faci asta.
3. Cere colegei/colegului un pix imprumut si daca e ceva mai de valoare baga-l in gura si molfaie-l, ori baga-l in ureche si apoi admira ceara adunata pe el. Figura pe care o sa o faca atunci cand te faci ca-l innapoiezi iar ea/el zic: "Pastreaza-l" merita un tablou.
4. Timbreaza numai cu timbre de 15 bani pe care le extragi in timpul sedintei de judecata de prin toate buzunarele si le pui in fata judecatorului pe parca l-ai plati sa stea cuminte.
5. Incheie-ti fiecare afirmatie cu cuvintele: "potrivit legilor in vigoare".
6. Depune toate actele intr-un singur exemplar iar daca judecatorul le primeste asa iar colega/colegul protesteaza cumva spune-i acestuia, de la obraz, ca daca vrea copii si nu stie cum sa le procure (zambeste superior cand spui asta) poate sa mearga la dosar sa-si faca.
7. Insista ca lucruri cu totul absurde sunt cat se poate de reale. Ex: Punctul 10 al art. 304 C.p.c nu e abrogat ci e o greseala de tipar in codul colegei/colegului.
8. Sa nu te sfiesti sa faci intotdeauna referiri la cate o speta a ICCJ chiar daca nu exista nici o legatura cu cauza pentru care pledezi. Inventarea jurisprudentei favorabile tie o sa-i scoata din pepeni pe colegi si judecatori.

Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:37, 10 Octombrie 2011
1. In orice dosar in care vezi ca clientul tau nu are sanse poti sa depui tone de documente pentru ca judecatorul s-ar putea plictisi si iti cresc sansele in apel/recurs (cine are timp sa citeasca tot?) ascunde documentele cat de cat relevante intre cele fara nici o legatura cu cauza. Inscrisurile trebuie depuse periodic si in cantitati relativ mici asa ca cere o expertiza sau ceva care presupune amanarea judecatii de mai multe ori si treci la copiator.
2. Cu un aer de procuror plictisit poti face afirmatii de genul: "Cunoastem noi metodele colegului/colegei!";
:oops: Imi dublez mesajul insa ar fi cam aiurea sa editez unul de acum cateva zile si cu alt subiect.

Tot in sectiunea asta merita introduse chestiunile cu care suntem scosi din sarite pe site. Incep eu.
Pe mine ma infurie chizmeala sau chizmitul. Ce sunt chizmeala sau chizmitul?

A chizmi - a sterpeli idei si observatii de la unul si de la altul
G. Toparceanu Domnia lui Ciubar Voda

Ei, pe mine ma scoate din sarite cand dupa ce un consultant da un raspuns elaborat si exact vine un altul si face copy-paste cu concluzia primului.
Azi am aflat ce ma scoate - cu adevarat! - din sarite! Cand intreb un... "profesionist": sa fac asa, sau asa...? Iar el imi raspunde: "Faci cum crezi".... De ce naiba mai e zis "profesionist"? Ca nu e vorba de un pisalog... Scuze! :D Nu e vorba de un psiholog...
forumistul de guerilla :weg:

1. Posteaza mesaje consecutive cu toate ca stie ca nu trebuie sa faca asa ceva dar ceea ce posteaza el e atat de important incat in cazul lui nu se aplica regulile;
2. Posteaza offtopic sau ataca pe cate unul cu toate ca stie despre ce se discuta in topicul respectiv dupa cum stie si ca nu e voie sa ataci persoana ci argumentul dar ceea ce posteaza el ... (vezi mai sus);
3. Activitatile de la punctul precedent le savarseste cu scopul mediat de a atrage o critica sau un comentariu mai dur dupa care isi editeaza propriile mesaje scotand din ele tot ce era offtopic sau atac la persoana iar la urma impanzeste forumul cu strigatele lui disperate ca este nedreptatit.
4. Posteaza cate o magarie dupa care isi autoraporteaza postarea cerand sa fie stearsa.
5. Posteaza ca sa primeasca aplauze.
Se mai poate si asa:

1.Trimiti pe mp mesaje de Sf.ION cu toate ca el e VASILE toata ziua ( 365 din 365 de zile calendaristice);
2. Trimiti mesaj de 1 martie, de 8 martie "en-gros" nu conteaza ca e femeie sau barbat;
3. Nu uita sa iti multumeasca (tot pe m.p.) ca i-ai acceptat scuzele precum ca si-a dat seama ca nu esti femeie, doar ca insoteste mesajul de un buchet mare de flori;
4. Tu incerci sa taci netrimitandu-i nici un mesaj si el/ea te intreaba daca esti (mai esti) suparat/a;
5. Iti trimite o melodie porcoasa (pot sa spun asa?) pe care o postezi in statusul de yahoo ca sa o asculti...si pana sa iti dai seama ce ai facut o asculta toti clientii (patronii) tai...Atunci sa vezi impresie! (mi s-a intamplat);
6. Suni disperat un prieten si pe la mijlocul discutiei (emotionat de cate ai fi vrut sa-i spui) uiti tot, dar absolut tot si o iei pe aratura de parca ai fi fumat iarba indigena;
7. Contribui la toate discutiile de pe forum indiferent de subiect! Nu uita, lumea trebuie (in engleza must ) sa stie ca esti destept foc!
8. Contribui la discutiile de pe forum la modul in care repeti exact ceea ce a spus antevorbitorul, doar ca reasezi cuvintele si eventual folosesti sinonime;
9. Cand unul din prietenii tai isi schimba statusul, nu uiti sa-l intrebi daca se refera la tine...

La unele din aceste metode ma pricep si eu:D Am spus unele!:P

edit later

10. Raspunzi unui user la modul la care ii aduci la cunostiinta ca nu aceasta era intrebarea pe care si-o pune. Nu uiti sa dai un copy - paste de pe undeva, lamurindu-l in acelasi timp cu argumente ilogice, ca situatia in care se afla este aceea pe care i-o expui tu, si nicidecum nu are legatura cu intrebarea lui!!!

( asta cred ca-i cea mai tare! )
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
ContSters167247, utilizator

Alte discuții în legătură

Cuvinte si expresii ContSters181996 ContSters181996 M-am intrebat adesea ce anume ne determina sa folosim cuvintele pe care le folosim si expresiile pe care le folosim ( si care uneori ne definesc).Fara a lua in ... (vezi toată discuția)
Amenintare prin sms andreiionel andreiionel am primit de la o femeie urmatorul mesaj cum ca sotia mea cu care sunt in divort urmeaza sa fie cu un prieten al barbatului ei. Am replicat ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)