avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intretinere de contact sexual cu minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intretinere de contact sexual cu minora

daca un tanar intretine contact sexual cu o minora cu voia minorei (adica minora cauta pe tanar pentru a intretine un contact sexual ) la ce cod penal este incadrat?:-?
:-/
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:23, 28 Noiembrie 2015
Va cam "paste un pui de pedeapsa penala",astfel cum vi s-a aratat mai sus
Daca mai aveti cand si putina minte, opriti-va si incercati alte activitati care nu cauzeaza probleme starii de libertate.
actul sexual cu un minor (198 cod penal) presupune consimtamantul minorului respectiv ("voia minorei" in cazul nostru de fata).
in situatia data (minora are 14 ani) tanarul va fi incadrat la art. 198 Cod Penal.



Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
ContSters70098, utilizator
Minora este prietena ficei mele si are 14 ani , (fosta prietena)cu fica mea si va intreb pt ca eram curioasa ce i se poate intimpla unui nenorocit ca acela ?
Ma scuzati ca intervin..dar nu sunt de acord cu ceea ce spuneti.."nenorocitul" acela nu e vinovat pentru "proasta crestere" pe care a primit-o fata cu pricina..daca ar fi avut o educatie bazata pe principii morale solide si ar fi avut ca expemplu proprii parinti cu o conduita morala,civica ff buna nu ajungea in aceasta postura! proasta crestere si "inocenta" dobanditE din media nu pot distruge o educatie buna!
Am 26 de ani, sunt femeie si datorita felului in care m-au crescut parintii mei nu am ajuns niciodata in adolescenta in patul vreunui barbat..major sau minor~!
Asadar am un sfat pentru d-voastra in calitate de fiica,femeie etc "Educati-va copii!" si dupa asta o sa vedeti ca o sa primiti rezultatul "muncii"..!
:P
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
ContSters125947, utilizator
@Arama ,aveti perfecta dreptate.Cunosc n... cazuri de genul acesta,dar nu cunosc nici un tanar care sa beneficieze de pedeapsa penala,daca parintii fetei sunt de acord si nu depun plangere.Este oare, o moda...la tineri?Cand mai au timp de o copilarie ca-n povesti?:sorry:

Alte discuții în legătură

Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Poate fi corupere de minori?... andrandra andrandra am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
Viol sau nu cezara_pufu cezara_pufu Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza? (vezi toată discuția)