avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intretinere de contact sexual cu minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intretinere de contact sexual cu minora

daca un tanar intretine contact sexual cu o minora cu voia minorei (adica minora cauta pe tanar pentru a intretine un contact sexual ) la ce cod penal este incadrat?:-?
:-/
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:23, 28 Noiembrie 2015
Iarasi eu zic una si dvs. intelegeti alta...
Internetul le da acces la lucruri pe care nu ar trebui sa le vada...
De aici apar alte ramificatii.

Oricat se chinuie parintii sa ii educe tot pot ,,evada".
Chestiunea care trebuie rezolvata de parinti este sa faca tot posibilul sa le explice detaliat care este distinctia dintre bine si rau...
In ziua de astazi exista copii de 10 ani care stiu lucruri pe care nu ar trebui sa le stie...
Chestia cu barza este depasita pentru ei...
"care este distinctia dintre bine si rau" DISTINCTIA DINTRE BINE SI RAU nu cred ca trebuie explicata ci trebuie exemplificata prin propriul exemplu pentru a nu iti incadra relatia cu copilul dupa zicala "fa ce face popa, nu ce zice".
Iar timpul acordat copilului e cel care genereaza EDUCATIA..nu banii pe care ii castiga mami si tati care ajung la ora 19 acasa si nu mai au timp de nimic..mergem la munca pentru a avea bani de bona..si nu ne gandim ca "bona" in primii ani de viata trebuie sa fim noi, cei care i-am dat viata..parintii nu altcineva!
Faptul ca acel copil sta la calculator..la fel e vina noastra..suntem prea obositi cand venim de la serviciu pentru a ne juca impreuna cu ei pentru a le pune la dispozitie jocuri care dezvolta inteligenta si multe ale lucruri utile!
In fine..nu sunt inca mamica dar cand o sa fiu sper sa am timp sa cresc frumos si sa educ la fel acea parte din mine!

CeI care sunt acum parinti nu ar strica sa SE opreasca putin si sa realizeze ca ceea ce educa nu trebuie raportat neaparat la bani..educatie= bani!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
ContSters125947, utilizator
Nu cred ca exista o AXA intre BANI - EDUCATIE.

Insa problema cu parintii obositi chiar reprezinta o problema...
In urma cu mai multi ani parintii lucrau mai putin.Aveau mai mult timp...

Problema dezvoltarii capacitatii de a face o distinctie intre bine si rau necesita insa ceva timp, discutii, explicatii...
Dar daca actul sexual ar fi avut loc ca urmare a initiativei minore care a solicitat foloase banesti, si pe deasupra ar fi furnizat informatii false despre varsta dumneaei?
Nu va spusei domnule ca ce ati fost dvs. pe cale de a comite nu-i infractiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Poate fi corupere de minori?... andrandra andrandra am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
Viol sau nu cezara_pufu cezara_pufu Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza? (vezi toată discuția)