Am castigat procesul privind o datorie a unei alte persoane fata de mine.Deoarece nu mi-a fost achitata in termen am trecut la executare silita,dar deoarece cei de la biroul executoriu nu au gasit ceva de executat ,am angajat un avocat ( local)sa se ocupe de aceasta problema(eu locuind in alt oras) .Stiam ca datornicul detine o casa neintabulata si un teren.
Problema mea este faptul ca avocatul meu s-a ocupat o perioada f. mica de problema mea,dupa care am senzatia ca m-a abandonat..A reusit sa primeasca de la primaria din localitate(cu foarte mare greutate,dupa mai multe raspunsuri negative) rapuns la faptul ca datornicul detine teren (dar si acesta neintabulat)(acest lucru nu a fost comunicat celor de la biroul executoriu)(eu nu am vazut acest raspuns mi-a caomunicat doar avocatul telephonic).Urma ca dansul(avocatul)sa se ocupe de intabularea terenului,dar de la ultima disutie avuta cu el nu mai reusesc sa comunic cu el sub nici o forma.Tin sa mentionez ca noi comunicam telefonic sau prin mesaje telefonice,eu locuind mai departe de acel oras.Comunicarea era foarte grea deoarece imi raspunde f. rar si f. greu,cateodata treceau luni si nu stiam nimica de cazul meu,chiar daca eu insistam telefonic,chiar o data am mers si in localitatea respectiva pt. a lua legatura cu dansul,dar cand l-am sunat nu mi-a raspuns,in schimb am primit un mesaj ca dansul nu este in localitate ci este la un curs de specializare in alta localitate si ca urmeaza sa ia legatura cu mine cand revine.De la ultimul mesaj telefonic dat de dansul(in care imi spunea ca ma va suna dupamasa) a trecut doua luni.In tot acest timp eu il tot sunam ,ii dadeam mesaje dar nu primeam nici un raspuns.
De cand l-am angajat a trecut un an si nu s-a rezolvat nimica si nici nu pot da de dansul deoarece nu are birou.iImi este teama sa nu se prescrie(sa nu mai fie valabila0 hotararea judecatoreasca(nu stiu daca am folosit bine termenul)deoarece am aflat ca este o perioada pt. executia silita.
Va rog frumos sa ma sfatuiti ce as potea face in aceasta situatie?
Imi cer scuze daca cumva nu am fost prea explicita.Va rog sa-mi puneti intrebari daca e necesar pt. a ma ajuta.
Multumesc.
Multumesc pt. raspuns.Acum si eu asa cred,desi de la inceput i-am spus ca eu doresc sa il angajez.Un timp s-a ocupat de caz(cam jumatate de an),de aceea am crezut ca este angajat.Eu chiar l-am intrebat daca trebuie sa mai cotizez cu ceva ,iar dansul mi-a zis ca deocamdata e suficient.Dar deoarece a trecut atata timp si nu mi-a mai dat nici un semn de viata( nu mi-a raspuns la telefoane si nici la mesaje),intradevar am sa angajez un alt avocat(el mi-a intarziat cazul un an de zile...lucru care ma face sa ma gandesc daca nu cumva voit...o intelegere cu cel care imi este dator).Problema mea este ca nu stiam cum sa ii comunic ca il demit din dreptul de ami fi avocat,tinand cont ca dansul avocatul Man V.Vasile Ovidiu din jud. Salaj,face parte din baroul de avocati din Bucuresti nu din cel din Salaj.M-am gandit ca angajand un alt avocat ma va sfatui dansul ce trebuie sa fac,sau ii voi trimite postal cu aviz de primire o scrisoare in care il voi anunta ca nu mai este angajatul meu.....voi vedea.(poate chiar la baroul din bucuresti).
Inca o data va multumesc.