avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare departament
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare departament

Buna ziua,
Puteti ,va rog , sa-mi raspundeti la o intrebare?
In cadrul unei companii poti sa fi obligat sa te muti la alt departament in cadrul aceleiasi companii? Daca refuzi poti fi concediat?
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:49, 4 Mai 2010
Orice modificare se produce printr-un act aditional la CIM ce trebuie semnat de ambele parti.
Daca nu doriti schimbarea locului de munca puteti sa nu semnati actul aditional.
Dar se poate ca prin acest lucru sa riscati o concediere. Angajatorul poate motiva aceasta schimbare ca fiind o reorganizare a activitatii ptr cresterea eficientei. Este dreptul angajatorului sa-si organizeze activitatea.
Da,poti fi mutat .
vezi Codul Muncii
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
Si eu zic ca poti fi mutat fara act aditional, cata vreme nu se modifica elementele esentiale ale contractului de munca (program, post, locul=adresa de lucru, salariul).
Locul in structura organizationala este decizia angajatorului.
smeagull a scris:

Si eu zic ca poti fi mutat fara act aditional, cata vreme nu se modifica elementele esentiale ale contractului de munca (program, post, locul=adresa de lucru, salariul).
Locul in structura organizationala este decizia angajatorului.


Depinde de ce scrie in CIM. Daca acolo este specificat clar departamentul la care lucreaza, atunci este necesar un act aditional.
Daca este mentionat doar sediu, atunci nu mai este nevoie de act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca in cazul mutarii departamentului in alt oras ObeiMi ObeiMi Salut, Am cautat pe forum o situatie similara, dar nu am gasit; am nevoie de ajutor. Lucrez pentru o companie si recent am fost anuntati (departamentul ... (vezi toată discuția)
Mutare punct de lucru - revenire din cic bogddana bogddana Buna ziua, daca angajatorul meu isi schimba punctul de lucru si o angajata trebuie sa revina din CIC dupa 2 ani. Ce pot face cu aceasta daca refuza sa vina ... (vezi toată discuția)
Functie pe perioada determinata - contract de munca pe perioada nedeterminata adry_de_gennaro adry_de_gennaro Buna, Am urmatoarea situatie si as vrea sa aflu cateva detalii: - sunt angajat al unei companii multinationale din oct 2013 - am contract de munca pe per ... (vezi toată discuția)