avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casdatorie tunis
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casdatorie tunis

m'am casatorit in Tunisia cu un cetatean tunisian. trebuie sa fac transcrierea certificatului de mariaj, la primarie. am citit in legea referitoare la casatorie ca daca in certificat nu este specificat numele purtat de cei doi dupa casatorie, trebuie sa fim impreuna pentru a ne da acordul in ce priveste acest lucru. atata doar ca... el este inca in Tunisia, iar eu am revenit in tara. iar pentru a'si depune dosarul pentru obtinerea vizei, trebuie sa aiba acest certificat, pe care eu trebuie sa i'l trimit.
cum pot rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:31, 5 Mai 2010
Sa faca o declaratie in acest sens legalizata acolo, pe care urmeaza sa o traduceti ,sa o legalizati si poate sa o si apostilati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)
Permis de rezident djalpha djalpha Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)