Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Membrii de familie ai cetateanului roman vor depune urmatoarele documente pentru obtinerea vizei:
a. certificatul de casatorieeliberat de autoritatile romane sau transcris in conditiile legii, ori, dupa caz, dovada existentei legaturii de rudenie sau a calitatii de partener;
b. dovada asigurarii medicale pe perioada valabilitatii vizei;
c. certificatul de cazier judiciar sau alt document cu aceeasi valoare juridica, eliberat de autoritatile din tara de domiciliu sau de resedinta a strainului.
 Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			~ final discuție ~
 Joana77	                   

Buna Ziua,
Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)
	                    Joana77	                   

Buna Ziua,
Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)

magda_alexandrescu	                   

vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
	                    magda_alexandrescu	                   

vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)

nicole4370	                   

as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui  ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
	                    nicole4370	                   

as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui  ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)