avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arme cu electrosoc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arme cu electrosoc

Cat de legala este o astfel de arma - non letala , care se poate achizitiona fara port arma din cate am inteles si fara diverse acte etc Intrebarea mea este , cat sunt de legale aceste arme si care este cadrul legal de folosire a lor ? Multumesc :wassat:
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
ion cu vaca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mysogyn , utilizator 02:32, 12 Aprilie 2011
daca o folositi asupra unei persoane cu boli cardiece,sau cu apara de stimulare cardiaca,il puteti ucide.
succes.

in rest,se poate folosi ca metoda de autoparare,cand pericolul este proportional cu utilizarea armei neletale.
Mysogyn a scris:

Am si eu ceva in genul asta, un "stun" de apropiere 500.000 W cu amperaj mic.

Volti, nu Wati. Daca avea 500000W ati fi putut topi cu ea tancuri.:))
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
BX, utilizator
[ link extern ]

Aveti dreptate, graba strica treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Achizitie baston telescopic ANONIMUL27 ANONIMUL27 Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)
De ce ai nevoie pentru a deține un spray paralizant? Alina123456789 Alina123456789 Buna ! Stiu ca pentru port arma îți trebuie permis . Pentru spray paralizant ai nevoie de ceva ? (vezi toată discuția)