avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nou loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nou loc de munca

Daca vreau sa intrerup prelungirea concediului de maternitate inainte de terminarea acestuia pentru ca mi-am gasit un nou loc de munca, cum procedez?
Cel mai recent răspuns: lucy.cris , utilizator 10:49, 12 Mai 2010
In cazul intreruperii CCC, faceti cerere de incetare a suspendarii CIM la actualul loc de munca si cerere de incetare CIM cu acordul partilor.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
ContSters42179, utilizator
Adica dvs sunteti acum in concediul pre/post natal?
Cel legal, de 126 zile?
Faceti cerere de intrerupere a concediului de ingrijire copil ,reluati serviciul,apoi faceti intreruperea contractul de munca( facand lichidarea de la vechiul loc de munca),si va prezentati la noul angajator in vederea intocmirii contractului de munca .
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
Va multumesc mult! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa concediul de maternitate andreia85 andreia85 Ce formalitati trebuie sa indeplinesc cand ma voi intoarce la serciciu dupa concediul de maternitate?Am inteles ca trebuie sa fac o cerere de reluare a ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu maternitate Baesuiuliana Baesuiuliana Buna ziua.Pt.prelungirea concediului de maternitate de la 2 la 3 ani,in afara de dosarul medical si ancheta sociala am nevoie si de acte de la angajator?Intreb ... (vezi toată discuția)
Doua concedii pentru cresterea copilului la nici o luna diferenta roxanamanaila roxanamanaila Buna seara!As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste concediul de crestere copil:am un baietel care implineste 2 ani pe 03 decembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)