avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu

Buna seara ,
Am cumparat un apartament pe numele mamei mele eu avand o procura prin care eram imputernicita in acest sens .
Mama mea este in ca in strainatae si nu poate ajunge prea curand in tara dar doreste sa ma ia in spatiu la adresa noului apartament.
Ce pot sa fac in acest sens? Am inteles ca acea procura nu are valabilitate si pentru acest lucru.
Se poate lua in spatiu printr-o declaratie /imputernicire /procura trimisa de la ambasada/consulatul Romaniei din tare unde locuieste acum mama mea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:32, 19 Mai 2010
referitor la intrebarea dumneavoastra,mergeti la serviciul public de evidenta persoanei si adresati aceiasi intrebare unde o sa primiti un raspuns in acest sens.
Solicitati mamei dvs ,sa contacteze ambasada/autoritatea romana din tara unde se afla,in vederea intocmirii unei procuri prin care sa dea acordul ca si proprietar al spatiului cu destinatia de locuit ,ca dvs sa intrati in spatiul respectiv ,ca si locatar ,cu intocmirea formalitatilor legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu cãlãtorie italia-românia pentru refacerea buletinului. procurã propietar imobil. zucca zucca Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O ... (vezi toată discuția)
Emitere carte de identitate minor in prezenta unui imputernicit ankarusu ankarusu Buna ziua, domnule/doamna avocat! Am o situatie la care as dori un raspuns avizat. Baiatul meu in varsta de 16 ani locuieste in Bucuresti cu mama mea din ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiririere cu proprietar in strainatate marinicad2002 marinicad2002 m-am mutat cu chirie intr-un apartament in sectorul 4, unde as vrea sa inchei un contract de inchiriere pe care sa-l declar la administratia fiscala, insa ... (vezi toată discuția)