Va rog frumos cine mă poate clarifica intr-o problemă cu referire la o executare judecătorească. În luna Mai 2006 am contactat un Executor judecătoresc pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească printr-o executare judecătorească. Am, depus respectivului executor documentele solicitate, o sumă de bani drept avans onorariu, şi mi s-a spus să aştept acasă până mă va contacta. În tot acest timp văzând că nu sunt contactat, am încercat să iau legătura cu acesta telefonic însă fără succes, acesta nu răspundea la apeluri şi la mesajele lăsate. Ce ar trebui să fac pentru a putea finaliza respectiva executare, deoarece eu sunt proprietarul unor terenuri de la finalizarea unor procesuri de moştenire, însă nu mă pot bucura de acest drept, deoarece persoanele cu care m-am judecat folosesc în continuare suprafeţele respective, eu încercând pe cale amiabilă să intru în posesia terenurilor respective, însă am fost ameninţat că voi fii omorât etc. drept pentru care am apelat la respectivul executor, însă în cadrul Judecătoriei unde s-a judecat dosarul se întâmplă lucruri foarte curioase, eu locuind în altă localitate faţă de locul unde este litigiul. Vă multumesc mult.
nelush, spune-mi te rog, hotarirea pe care ai obtinut-o ai investit-o cu formula executorie si apoi ai mers la executor?
"nu va iesi actul de executare de la judecatorie pina la sfirsitul lui act.2006" ??? probabil executorul vorbea despre incuviintarea executarii silite. mai nou, nu mai ai nevoie de incuviintarea executarii silite a hotaririi judecatoresti de catre instanta de executare.
daca acel executor nu a facut niciun act de executare(p-v, somatie, etc), inseamna ca executarea silita nici nu a inceput, deci nici nu s-a perimat.
vis-a-vis de faptele penale: inselaciunea nu tine, (iti spun din experienta), abuzul, da.
Multumesc. practic în lunaaprilie 2006 am luat legatura cu partea care urma sa fie executata. Am fost amenintat de fiul acesteia că mă va omora şi va rupe picioarele oricui isi permite sa intre in curte. Atunci am mers la postul de politie din localitatea respectiva, insa acestia nu au vrut sa-mi accepte o sesizare scrisa spunand ca nu prezinta pericol cele sesizate, ca omul mai zice la nervi. atunci am contactat pe presedintele judecatoriei cu care am avut o discutie, iar după aceea am luat legatura cu executorul judecatoresc, căruia i+am dat actele pe care mi le solicitase, am platit un avans, eu initial dorind sa achit valoarea intreaga, iar atunci mi+a spus ca nu va iesii actul de la judecatorie mai repede de luna Octombrie, ca asa se procedeayă, se lasa timp sa se mai adune executari, urmand ca atunci cand va ioesii actul de executare sa ma anunte. A trecuit aproape 1 an ( mai 2006 mai 2007 ). Chiar m-a atenţionat să nu-l bat la cap că ma va contacta el telefonic, având bineinteles si eu numarul sau de telefon. In perioada oct.- dec. 2006 am avut drum in localitatea respectiva tot cu niste proprietati si am mers la biroul sau dar degeaba, nu am putut sa iau legatura cu el. I-am trimis si mesaje pe robotul telefonic, si sms si tot degeaba. Sunt sigur din tot ceea ce s-a intimplat pana acum, exista o legatura intre acesta, avocata pe care am reclamat-o şi cei din cadrul Judecatoriei. Deci practic nu am gresit cred eu cu nimic, pentru a pierde anumite drepturi pe care oricum sa stiti ca le-am obtinut după multiu ani, din 1998 si multe sacrificii. mama a decedat din cauza supararilor in 2002, eu am ajuns intr-un divort, etc... De aceea am apelat la bunatatea celor competenti si omenosi. Cu multe multumiri...
Practic eu am predat actele necesare executorului, urmand ca acesta sa faca demersurile necesare. Chiar a spus ca va discuta cu partea adversa pentru a o pune in tema cu privire la cheltuielile de executare si altele, si dupa aceea ma va anunta
Situatia in care am ajuns este in foarte mare parte cauzata de comportamentul sau mai bine zis de probitatea profesionala a avocatei pe care am avut-o.
aha, deci executarea silita nici nu a inceput!!!
te duce cu vorba executorul!!!
tot nu inteleg ,ce "act de executare" terbuie sa iasa de la judecatorie?
Executare silita
anttonnio
buna ziua ,
1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD .
in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)