avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare judecãtoreascã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare judecãtoreascã

Va rog frumos cine mă poate clarifica intr-o problemă cu referire la o executare judecătorească. În luna Mai 2006 am contactat un Executor judecătoresc pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească printr-o executare judecătorească. Am, depus respectivului executor documentele solicitate, o sumă de bani drept avans onorariu, şi mi s-a spus să aştept acasă până mă va contacta. În tot acest timp văzând că nu sunt contactat, am încercat să iau legătura cu acesta telefonic însă fără succes, acesta nu răspundea la apeluri şi la mesajele lăsate. Ce ar trebui să fac pentru a putea finaliza respectiva executare, deoarece eu sunt proprietarul unor terenuri de la finalizarea unor procesuri de moştenire, însă nu mă pot bucura de acest drept, deoarece persoanele cu care m-am judecat folosesc în continuare suprafeţele respective, eu încercând pe cale amiabilă să intru în posesia terenurilor respective, însă am fost ameninţat că voi fii omorât etc. drept pentru care am apelat la respectivul executor, însă în cadrul Judecătoriei unde s-a judecat dosarul se întâmplă lucruri foarte curioase, eu locuind în altă localitate faţă de locul unde este litigiul. Vă multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: nelush , utilizator 08:44, 16 Aprilie 2007
hotarirea definitiva investita cu formula executorie sau l-ai lasat pe executor sau avocat sa ti-o investeasca???
ei, nelush, ai dat de executor?
mai zi, ca tare-mi plac astea cu executarile silite, mai ales atunci cind greseste executorul!!!:)):)):))

Am trimis vineri, aşa cum am spus o scrisoare cu confirmare de primire executorului şi una Ministerului de Justiţie. Aştept să văd efectele, şi dacă voi fii contactzat sau nu. Sunt foarte curios să văd ce se va întâmpla pentru că toate aceste lucruri mi-au complicat problemele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul meu nu isi face treaba cipri555 cipri555 Am actionat in instanta prin intermediul unui avocat banca BCR, pentru comisioane si taxe abuzive in urma unei executari silite de catre banca pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Executare silita anttonnio anttonnio buna ziua , 1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)
Renuntare la executarea silita tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o nelamurire.Creditorul a deschis actiune de executare silita a unui imobil detinut cu debitorul.Debitorul a reusit sa il convina sa renunte la ... (vezi toată discuția)