avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura neinregistrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura neinregistrata

Buna ziua,
Treaba e in felul urmator...in luna februarie am cesionat o firma A unei persoane care nu are nici o treaba(s-a facut cesiunea ca sa nu se inchida firma), firma in care eram administrator si mai aveam un stoc de marfa de 4000 de lei. In luna aprilie am deschis o firma noua B, si doresc sa achizitionez stocul respectiv de marfa dar sunt constient ca factura de achizitie nu va fi innregitrata in contabilitatea firmei A. Ce risc am eu ca administrator in firma B in cazul in care eu inregistrez factura, dar firma A nu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 21 Mai 2010
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati consecutiv mesaje identice
S-a raspuns la acest topic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neinregistrata raulroca raulroca Buna ziua, Treaba e in felul urmator...in luna februarie am cesionat o firma A unei persoane care nu are nici o treaba(s-a facut cesiunea ca sa nu se inchida ... (vezi toată discuția)
Intenționez să cumpăr un srl care activează ca magazin alimentar. ce trebuie verificat înainte de achiziție, și cum se poate face asta? syca_89 syca_89 Buna ziua Intentionez sa achizitionez un SRL care activeaza ca si magazin alimentar. ce trebuie si cum pot sa il verific inainte de achizitie? care este ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)