avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ZI LIBERA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ZI LIBERA

CE SACTIUNI RISCA O FIRMA PRIVATA DACA NU RESPECTA ZIUA LIBERA DATA DE GUVERN CUM AR FI ZIUA DE LUNI 24MAI.
Cel mai recent răspuns: carmelalita , utilizator 13:06, 21 Mai 2010
in cazul in care activitatea nu poate fi intrerupta salariatul acesta va fi reprogram pentru o alta zi dat fiind acest fapt. este considerata sarbatoare legala deci se plateste.
Nu as dori sa fiu inteleasa gresit dar, in situatia actuala a Romaniei, nu ar trebui sa ne fie gandul la zile libere. Ar trebui sa mai muncim un pic, poate mai producem ceva, in caz contrar, pana la urma putem vinde tara.
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
carmelalita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri angajatori arakys arakys Va salut! Doresc sa-mi spuneti ce amenzi se dau pentru urmatoarele abuzuri si eventual care sunt legile care stabilesc cuantumul amendei. Multumesc anticipat! ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni itm Monica H. Monica H. in cazul in care , in urma unui control, ITM ul constata intarzieri salariale de 1-2 luni, ce sanctiuni pot aplica??? Va multumesc (vezi toată discuția)
Abuz funcție furtunaionel furtunaionel Buna ziua! Șeful meu ne solicita la ore de munca și după programul stabilit în contractul colectiv de munca, ore pe care nu le pontează și ... (vezi toată discuția)