avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Abuzuri pe un forum
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Abuzuri pe un forum

Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : [EDITAT]

SOMATIE

Fiindca regulamentul trebuie respectat de ambele parti iar abuzurile moderatorilor au cam depasit limita suportabila depun aceasta somatie pt a incerca sa aduc cu picioarele pe pamant pe acei moderatori [EDITAT] care se cred zei , pt ca sunt banat/SUSPENDAT miseleste fara nici un advertisment si la recidiva banarea/suspendarea asa cum cere regulamentul ...

Cer stergerea acestor topicuri care se afla pe aria Catia dar nu au legatura cu Catia [EDITAT]

sau ma vad nevoit sa fac plangeri penale pt abuz impotriva [EDITAT] si sa cer daune din cauza motivelor de mai jos :

Moderatorul de pe aria cad incurajeaza abuzurile impotriva mea fara as face treaba ca pe celelalte arii unde imediat mesajele off topic sunt sterse , asfel sunt mereu atacat , jignit , facut in toate felurile de utilizatori ca [EDITAT]. fostul [EDITAT] , [EDITAT], [EDITAT]... , mai mult sau preluat imagini si continut de pe blogurile mele fara acordul meu incalcand dreptul de autor si sunt jignit , atacat , discutile nu sunt serioase , constructive si ma terorizeaza permanent ...

Imaginea mea are de suferit , sunt calomiat , la care se aduga prejudiciul moral si faptul ca tot mai multi adopta atitudinea userilor reclamati si nu ma respecta , in plus postarile off topic , la batjocura sunt vazute de mii de oameni aducand prejudiciu atat mie cat si forumului [EDITAT], propun de asemenea schimbarea MODERATORULUI de pe aria cad pt ca peste tot pe aceasta arie sunt mesaje off topic .

Mai mult de fiecare data cand am fost banat , am fost miseleste , fara nici un advertisment si cu justificari abuzive atat cat am fost aaee de [EDITAT] pt ca am semnalat si adus dovezi de coruptie pe 10 ani iar [EDITAT] a fost suspendat 7 zile fara nici un advertisment si nu stiu ce regula am incalcat iar cand am deschis un subiect in Altele pe aria Cad cu intentia de a muta topicul deschis de [EDITAT] abuziv acela a fost sters cu explicatii abuzive din partea lui [EDITAT], ca am facut reclama prin link extern cand eu am aratat acel link pt dezbateri , toate postarile de pe [EDITAT] au link extern pt dezbateri constructive ???

Nu inteleg aceste persecutii eu am incercat numai sa ajut , sa semnalez niste probleme rezultatul e ca am fost banat/suspendat miseleste fara nici un advertisment ca daca mai fac aia sau aia voi fi banat/suspendat !!!


Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ContSters20980, utilizator
Mi se pare fantastic cum va plangeti de abuzuri, dar nu aveti minima diligenta sa cititi regulamentul de postare. Al acestui forum, adica. Nu de alta dar scrie cu rosu "Prin postarea acestui mesaj declar ca sunt de acord si respect regulamentul Forum-ului Avocatnet.ro". Uite o treaba utila din regulament: "2.11. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele".

Considerati asta ca fiind prima avertizare, iar pe viitor sper sa respectati regulamentul daca doriti sa participati la discutii. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Acces pe un forum eder eder Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)
Abuzuri forumuri George1000 George1000 Verisoara mea a fost banata pe un forum din motive stupide. Acel forum [EDITAT] incalca dreptul la libera exprimare a userilor. Cel mai recent a fost bnata ... (vezi toată discuția)