avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice experienta similara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

experienta similara

unde este reglementat o asemenea porcarie?
valoarea estimativa a contractului este 504.000 lei, dar se cere o experienta similara o Cerinţă minima: in ultimii 3 ani , lucrari similare de constructie, in valoare totala de minim 3 mil. Euro, din care cel putin 2 lucrari cu valoare minima de 150 mii euro .

nu exista un articol de lege ca experienta poate fi mai mare cel putin de odata? cum se poate cere atata?

iar statia proprie de betoane pentru 30 metrucub de beton?
cu ce as putea sa contestez? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:07, 31 Mai 2010
Stabilirea cerintelor minime de calificare este reglementata de art.8 si 9 din HG 925/2006. "Porcariile" nu stiu unde sunt reglementate.
Solicitati in primul rand clarificari autoritatii. Este mai mult ca probabil sa fie vorba de o eroare de redactare. Daca ei confirma cifrele, aveti dreptul de contestatie, invocand articolele de mai sus.
Buna seara,

@melcsy

interventie moderator


Va rog frumos sa va cenzurati exprimarea in site si sa folositi "termeni civilizati" in mesajele dvs., pe acest Forum.

Va multumesc frumos pentru intelegere.


Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
Iuliana Cermak, Avocat
Buna dimineata!
Imi cer scuze!Va multumesc.
...sunt absolut sigur ca este vorba despre o eroare de redactare...daca nu ati solicitat o clarificare in acest sens, va rog sa o faceti, ... daca intre timp Autoritatea Contractanta nu v-a luat-o inainte si a corectat cerinta...

Succes!
seara buna
am cerut o clarificare, acuma stam si asteptam raspunsul..

Alte discuții în legătură

Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Modificare caiet de sarcini ibitza78 ibitza78 Buna ziua! am urmatoarea speta: se publica pe SEAP documentatia de atribuire pentru o procedura de licitatie deschisa. Ulterior se primesc solicitari de ... (vezi toată discuția)