am circulat cu o masina inmatriculata in germania si am fost oprit de politie care mi-a spus ca nu e inmatriculata,mi-au luat nr.talonul,permis .....mai pot face ceva?eu nu stiu ca nu este inmatriculata!!!!
Este posibil sa vi se intocmeasca dosar penal pentru circularea pe drumurile publice cu un vehicul cu numarul de inmatriculare retras sau inmatriculat in alt stat care nu are drept in ciculatie in Romania,conf.art.85 al.4 din OUG nr.195/2002,fapta fiind sanctionabila cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani
mergi si vorbeste cu ala de la care ai luat masina si sa,ti spuna exact care este starea numerelor si a actelor...vezi poate mai e furata te mai trezesti ca faci si puscarie...
m-am interesat si se pare ca intr-adevar sint sanse 99% sa fie scoasa din circ. din germania,mai exact am fost pacalit si am dat bani degeaba ca ea este scoasa de acolo!!!!probl.este ce fac cu permisul?
.Art.85. - (1) Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseste cu închisoare de la unu la 3 ani...aici te incadrezi...ai mai avut antecedente?s'ar putea sa scapi cu o amenda penala si cu o suspendare si permis anulat...