avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru infractiune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru infractiune

am circulat cu o masina inmatriculata in germania si am fost oprit de politie care mi-a spus ca nu e inmatriculata,mi-au luat nr.talonul,permis .....mai pot face ceva?eu nu stiu ca nu este inmatriculata!!!!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:15, 28 Mai 2010
in primul rand lasati permisul si faceti plangere impotriva velui ce v-a vandut masina care avea vicii ascunse .
e foarte important sa scapati de dosar penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere auto cu numere false vickxtar vickxtar Buna,am avut o masina inmatriculata dupa care am facut un schimb de masini am intocmit contractul de vanzare cumparare am identificat masina la RAR,dar am omis ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am ... DumitruDvs DumitruDvs Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am fost oprit in trafic cu Nr provizorii expirate și cu o alcoolemie 0,33 Mi sa întocmit proces ... (vezi toată discuția)