In urma cu 5 ani a decedat mama,iar eu,fratele si tata am dezbatut mostenirea,constand intr-o casa impreuna cu terenul aferent.Deoarece fratele avea din partea parintilor o casa cu titlu de donatie,am convenit ca el sa renunte la partea de mostenire din casa,eu angajandu-ma sa nu-i atac donatia.Numai ca,d-na notar a spus ca nu se poate face decat in felul urmator:el da renunt pe partea mamei,neputand da si pe a tatalui,el fiind in viata,iar eu la donatie trebuie sa dau renunt si pe partea mamei,dar si pe a tatalui(nu am inteles de ce la donatie nu s-a putut da,doar pe partea mamei).A fost o greseala din partea mea sa accept asa ceva,deoarece la moartea tatalui,fratele este hotarat sa-si ceara partea(lucru aflat ulterior).Din pacate,tatal nu poate fi determinat sa-mi faca act de v-c.Pot reveni in vreun fel asupra actului notarial?Ce pot sa fac?Multumesc anticipat!
Act de donatie
kerekeshermina
Buna ziua, parintele meu (mama deoarece tatal meu a decedat de multi ani)a facut un act de donatie pe numele meu cu acordul fratilor mei. Doresc sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)