avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe conturile societatii-va rog frumos sa-mi ...
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe conturile societatii-va rog frumos sa-mi dati un sfat

Buna ziua,

Sunt asociat al unei societati comerciale si astazi am aflat ca ANAF a pus poprire pe conturile societatii pentru neplata impozitelor. Tot astazi am aflat cu stupoarede la un angajat al bancuii ca datoriile se ridica la suma de 15.700 lei, enorm de mult fata de ceea ce stiam noi.... . Atat timp cat s-a trecut la poprire , mai pot face ceva pentru anularea ei ( altceva decat plata integrala a datoriei, fapt ce este imposibil pentru moment) ? Mai pot contesta aceasta executare silita ? Daca fac o plata partiala pot determina cumva ANAF-ul sa ridice poprirea ??? Va multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dinu Gabi , utilizator 16:05, 1 Iunie 2010
Pentru a se infiinta poprirea trebuie mai intai facuta somatie + titlu executoriu, acte ce se pot ataca in contencios-administrativ...suma este mare datorita penalitatilor si majorarilor de intarziere.
Din pacate soldul tot trebuie achitat cat mai repede, penalitatile curgand in continuare.
Ce sa facem? Asta e Bocmania, nu Romania!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Multumesc pentru raspuns!
Asociatii ( eu si sotul ) nu avem domiciliul la adresa sediului social. Acolo sta soacra mea, care in luna martie a.c. a primit de la postas o somatie si titlurile executorii pentru o suma de 1300 lei. Mentionez ca i-au fost inmanate fara a primi un aviz in prealabil, fara a fi necesar sa ma prezint la oficiul postal cu delegatie si stampila, asa cum mi s-a mai cerut in alte situatii. Am facut o plata pentru acea suma in urma cu aprox. 1 luna, iar de atunci nu am mai primit nimic... . Exista vre-o cale de atac pentru aceasta poprire ? Mai pot face contestatie la executarea silita, atat timp cat s-a dispus poprirea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie dorel 64 dorel 64 va rog sa ma sfatuiti ce am de facut in conditiile in care am primit astazi o somatie de la ANAF cu urmatorul continut:,, in baza art 145 din ordonanta ... (vezi toată discuția)
Executare silita,termen de contestare pacurariu maria pacurariu maria Buna dimineata Am primit o somatie de la un executor in data de 20 septembrie a.c. Vreau sa va rog sa-mi spuneti care este termenul de contestare in ... (vezi toată discuția)
Cuantum penalitati neplata datorii la stat aspire aspire Buna ziua! Va solicit ajutorul ref. la cuantumul penalitatilor prevazute ca fiind aplicabile in cazul unei neplati a datoriilor catre stat pe o perioada de ... (vezi toată discuția)