avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... probleme editare post
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

probleme editare post

Buna ziua,
In primul post pe care l-am realizat pe acest site am reusit sa starnesc reactii negative din partea unui moderator.
Este vorba de postul meu de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Dupa cum se poate vedea mi s-a cerut stergerea linkului, fara a il inlocui cu altceva. Nu comentez daca sunt sau nu de acord cu aceasta cerinta, daca incalca sau nu vreo regula a forumului dvs, ci prezint faptul ca ma aflu in imposibilitatea de a face acest lucru, sau de a adauga un reply nou, pentru ca imi lipsesc butoanele de Raspunde/Citeaza.
Pesemne un moderator a schimbat statusul acestui topic.
Atasez un link catre un capture asa cum vad eu topicul respectiv, din care se poate deduce si ca sunt autentificat.

[ link extern ]

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:39, 7 Iunie 2010
As vrea sa spun doar urmatoarele chestiuni:

1. doamna Cernat si-a expus propria parere, nu pe cea a echipei Avocatnet, din care nu face parte in niciun mod. Nu vreau sa comentez in niciun mod daca are dreptate sau nu, pentru simplul motiv ca nu are legatura cu ACEST site.

2. administratorii Avocatnet nu considera ca s-a incalcat in vreun mod regulamentul de postare prin inserarea linkului despre care este vorba. Asa cum se precizeaza si in regulament, sunt interzise linkurile postate fie abuziv, fie fara legatura cu discutia. Linkul in cauza nu se gaseste in niciuna din aceste doua situatii, asa ca discutia de fata nu are rost. Acesta este si motivul pentru care am sters ultimele mesajele din topicul respectiv.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright imagini preluate de pe internet alex2209 alex2209 Buna seara! Pe site-ul pe care-l detin am creat cateva bannere, iar la unele dintre ele am folosit imagini pe care le-am gasit in cautarile din google. ... (vezi toată discuția)
Scaderea traficului post-vanzare pe site, acuzatie inselaciune roger1 roger1 Buna ziua! Am un prieten care se ocupa cu vanzarea unor site-uri pe care le face el acasa. El detinea un site de seriale, dar fara a fi downloadat si uploadat ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate intelectuala - website $icah $icah Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Doresc sa postez pe un site informatii cu privire la produsele si/sau serviciile unei/unor companii, ... (vezi toată discuția)