avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine efectuiaza cercetarea disciplinara in cazul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine efectuiaza cercetarea disciplinara in cazul unei institutii autonome?

Buna ziua

In cazul unei institutii autonome care nu are subordonare nimanui,cand toti care formeaza conducerea savarsesc abateri disciplinare grave, cine ii cerceteaza disciplinar si cui trebuie adresata reclamatia?
Nu am gasit nicaieri explicatii.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
av_medy, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 17:58, 10 Iunie 2010
:hm:"Busteanul" meu intelege ca:
- daca este categorisita doar abatere disciplinara, este stipulata intr-un regulament intern, si tacit poate fi savarsita de oricine, daca si seful o practica;
- daca este de natura/conotatie contraventionala, se pot sesiza organele abilitate sa rezolve acest gen de probleme;
- daca urmarile/efectele se rezuma doar la faptul ca o/unele persoane sufera pentru aspectul moral al incalcarilor "colective", singura solutie ar fi sa abandoneze/schimbe institutia vicioasa :surrender:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara roberto27 roberto27 Buna ziua, Am si eu o intrebare : Daca in Regulamentul Intern o anumita fapta nu este considerata \"abatere grava\" si nu se afla in lista abaterilor grave ... (vezi toată discuția)
Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)
Altercatie la servici ENGFULL ENGFULL intr-o cerere adresata conducerii o salariata face cunoscut ca in timpul programului de lucru a fost agresata verbal si fizic de un coleg se intelege din ... (vezi toată discuția)