Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care il continea pana acum, in profilul fiecarui utilizator se regasesc:
- statusurile utilizatorului in cauza si ale prietenilor sai
- articolele recomandate / articolele comentate de utilizatorul in cauza si prietenii sai
- discutiile deschise de utilizatorul in cauza si de prietenii sai
- aplauzele primite de utilizatorul in cauza.
Prin aceasta modificare, incercam sa oferim grupurilor de prieteni Avocatnet.ro legaturi si mai stranse.
Listingul mesajelor scrise de cineva in forum se poate regasi ca si pana acum in pagina dedicata de "Alte mesaje scrise in forum".
Mesajele pe care le-a scris X le puteti vedea in "X a mai scris" unde aveti strict numai textul mesajelor si la ce topicuri. Nici nu trebuie sa mai ajungeti pe profilul lui. Optiunea o gasiti ducand varful mousului pe numele lui, din stanga oricarui mesaj scris de acesta, unde aveti 2 sau 3 optiuni, printre care si cea bolduita.
Felicitari pentru imbunatatiri Am o sugestie .S-ar putea sa puneti o optiune sa pot exprima dezaprobarea mea la articol sau subiect ? Deci - in forum am optiunile "Aplauda " "Raporteaza abuz " "Raspunde " " Citeaza " - la articole am optiunile "Imi place comentariul lui ..." ,"Raspunde la comentariul lui ... " " Raporteaza comentariu " . Eu as vrea o optiune in plus " Nu imi place comentariu lui ...",adica vot -1, si sa apara separat pe langa vot +1 .
Subscriu la propunerea doamnei Musoiu si as adauga ca ar fi important sa vizualizam nu numai cine ne-a aplaudat/recomandat ci si raspunsul care a dus la aprecierea colegilor de pe forum.
Consider ca ar fi o buna modalitate de a ne corecta, daca gresim si de a ne perfectiona daca am fost apreciati. Ar fi un bun stimulent.
L.C.