CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine stie mai multe detalii detalii ?
În situaţia în care nu se va da examen în toamnă, v-aţi gândit ce veţi face, adică daţi la INM?. Pe mine mă sperie acel examen pe care l-am picat de 2 ori şi pentru care am învăţat f.f.f. mult.
Pe mine m-au blocat aceste ştiri, nu mai pot să mă concentrez deloc, şi examenu la INM mă descurajează şi mai mult. Voi cum priviţi situaţia, ce alternative eveţi pentru acest an?
Pai la mine in acest an am trei posibilitati, in ordinea preferintelor:
- magistratura, INM nu stiu cum ar fi posibil, pt ca materia nu cred ca as putea sa o termin pana atunci, plus copiii, familia, distanta foarte mare de Bucuresti:
- avocatura, examenul din toamna - nu am maestru, poate as reusi sa gasesc, nu stiu
- sa raman functionar public pe un salar de mizerie
- sa incerc un job de jurist in mediul privat, platit prost si cu un program cu siguranta nerecomandat pt o femeie cu 2 copii mici
Asa ca speram :luck:
Avocatura
nicolealex
buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)