avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010

CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine stie mai multe detalii detalii ?
Cel mai recent răspuns: herald , utilizator 16:21, 14 Iunie 2010
E plin de zvonuri si la instante si pe net- singurul lucru cert e ca trebuie sa asteptam si o sa vedem
În situaţia în care nu se va da examen în toamnă, v-aţi gândit ce veţi face, adică daţi la INM?. Pe mine mă sperie acel examen pe care l-am picat de 2 ori şi pentru care am învăţat f.f.f. mult.
Pe mine m-au blocat aceste ştiri, nu mai pot să mă concentrez deloc, şi examenu la INM mă descurajează şi mai mult. Voi cum priviţi situaţia, ce alternative eveţi pentru acest an?
Aletrnative nu prea am- sa ma intorc la slujba mea de functionar sau sa ma reorientez profesional:((
Pai la mine in acest an am trei posibilitati, in ordinea preferintelor:
- magistratura, INM nu stiu cum ar fi posibil, pt ca materia nu cred ca as putea sa o termin pana atunci, plus copiii, familia, distanta foarte mare de Bucuresti:
- avocatura, examenul din toamna - nu am maestru, poate as reusi sa gasesc, nu stiu
- sa raman functionar public pe un salar de mizerie
- sa incerc un job de jurist in mediul privat, platit prost si cu un program cu siguranta nerecomandat pt o femeie cu 2 copii mici
Asa ca speram :luck:
carmen miron ... daca esti definitiv in profesia de cjr , nu=ti trebuie maestru pt avocatura
dai ex si intri definitiv

Alte discuții în legătură

Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani in sistem negrila negrila ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie? (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)