avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public cu statut special
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public cu statut special

Sunt subofiter la Politia de Frontiera Galati, agent principal de politie,de 6 ani. In perioada 2007-2009 am facut un master profesional in cadrul Acad. Al.I.Cuza Bucuresti, pe care l-am absolvit cu media 10. Pentru a-l face am sustinut un concurs de admitere organizat de aceasta institutie. Intrebarea mea este : de ce nu mi s-a acordat gradul de ofiter dupa absolvire,daca este legala aceasta masura si daca, in instanta am castig de cauza? Precizez ca sunt absolvent al Fac. de Drept din cadrul Univ. Danubius Galati, specializarea stiinte juridice.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 13:39, 11 Iunie 2010
Trecerea din corpul agentilor in corpul ofiterilor se face prin concurs de ocupare a functiilor scoase , prin ordin al ministrului .
Legea 360/2002 privind statutul politistului prevede ca acordarea gradului de subinspector se acorda absolventilor Academiei de politie Al.I. Cuza ( se refera la forma de invatamant de zi ) , ori masterul dvs nu are nimic de-a face cu incidenta prevederilor acestei legi .
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
Diana Ramona, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare popescuvirgil44 popescuvirgil44 La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de ... (vezi toată discuția)
Daca un drept castigat poate fi retras mitrut mitrut Sunt un lucrator din cadrul MAI. In anul 1988 am absolvit o scoala militara de subofiteri. Am activat in cadrul structurilor MAI ca subofiter pana in 1994, ... (vezi toată discuția)
Acordare spor 25% studii superioare raluca1982 raluca1982 Voi absovi in febr 2011 Facultate de Drept, sunt agent de politie si doresc sa stiu daca mai se acorda sporul pt. studii superioare. colegii de birou care au ... (vezi toată discuția)