avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa meteorica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa meteorica

Furnizorul de apa a solicitat plata apei meteorice de doua ori pe an, apa fiind in m.c. si la pretul apei de canalizare. Care e modalitatea de repartizare a valorii ei si principiul ce sta la baza impartirii. Mentionez ca 8 din 12 scari ale asociatiei au scurgerea apei de pe terase nu in instalatia de scurgere ci pe exteriorul blocului, prin burlane, apa intrind in pamint.
Cel mai recent răspuns: anla2 , utilizator 10:34, 11 August 2020
Dv explicati situatiile de la blocuri dar cu casele ce explicatii puteti da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul apei meteo dan61 dan61 As vrea sa va rog sa mi spuneti cum se repartizeaza costul apei meteo? (vezi toată discuția)
"apa de ploaie" gratyela gratyela Bun gasit si scz daca nu am postat acest subiect \"unde trebuie\" .As dori sa va intreb daca astazi 17 Noiembrie 2010 exista o lege care reglementeaza plata ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor articole dintr-un contract ce urmeaza a fi incheiat cu un furnizor de apa petitemichele petitemichele Buna seara, Am gasit un model de contract pe care urmeaza sa-l incheiem si noi ,pe asociatie ,cu furnizorul serviciului de alimentare cu apa si ... (vezi toată discuția)