Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters147303 
	    	Utilizator

ContSters147303 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Da, dar instanta de judecata are insa dreptul sa micsoreze onorariile avocatilor ori de cate ori constata ca acestea sunt nepotrivit de mari fata de valoarea pricinii sau munca depusa de avocat astfel incat nu cred ca intr-un litigiu de munca instanta de judecata ar admite pentru avocatii angajatorului, onorarii exorbitante gen 10.000 euro.
Altfel nu s-ar mai adresa nimeni instantei de teama sa nu plateasac sume colosale.
~ final discuție ~
 masayoshi	                   

Intrebarea e daca pot sa pedepsesc angajatorul angajand 10 avocati la recurs, fiindca acesta l-a facut sa ma hartuiasca, si nu am putut lua credit Prima Casa ... (vezi toată discuția)
	                    masayoshi	                   

Intrebarea e daca pot sa pedepsesc angajatorul angajand 10 avocati la recurs, fiindca acesta l-a facut sa ma hartuiasca, si nu am putut lua credit Prima Casa ... (vezi toată discuția)

toy_story	                   

Buna ziua,
In cazul in care cerem pe cale separata cheltuielile de judecata aferente unui litigiu de munca si acestea sunt in jur de 3000 euro, se poate ca ... (vezi toată discuția)
	                    toy_story	                   

Buna ziua,
In cazul in care cerem pe cale separata cheltuielile de judecata aferente unui litigiu de munca si acestea sunt in jur de 3000 euro, se poate ca ... (vezi toată discuția)

doru6	                   

Am pierdut un proces si am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata catre parat. Problema e ca mi se par exagerat de mari cheltuielile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
	                    doru6	                   

Am pierdut un proces si am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata catre parat. Problema e ca mi se par exagerat de mari cheltuielile pe care le-a ... (vezi toată discuția)