avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ridicarea sprijinului politic pentru un consilier ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ridicarea sprijinului politic pentru un consilier local intr-o comuna

care sunt modalitatile de ridicare a sprijinului politic al unui consilier local si cum se poate apara?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:00, 12 Iunie 2010
Buna ziua !
Adresa a organizatiei judetene a partidului prin care se comunica Consiliului local situatia intervenita , caz in care Consiliul local emite hotarare de constatare a incetarii de drept a mandatului de consilier local . Aceasta hotarare se poate contesta in termen de 10 zile de la comunicare la instanta de contencios administrativ dar sansele de reusita sunt minime .
dar pana ajunge la organizatia judeteana , cum se procedeaza in organizatia locala (comunala). mai exact exista neintelegeri intre presedintele org. locale si vicepresedinte,amandio fiind consilieri locali va multumesc
Nu se procedeaza deloc. :) Cei doi cocosi, se vor adresa organizatiei judetene, care, functie de statutul intern al partidului, prietenii, etc., ii va da afara pe amandoi, pe unul sau pe celalalt, ori pe niciunul. Excluderea unui membru din partid, se va face in conformitate cu regulile proprii ale acestuia. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea calitãþii de consilier local clarias clarias Bună seara.Am şi eu o nelămurire-dacă unui consilier local i se retrage sprijinul politic de către partidul pe listele căruia a candidat(este exclus din ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitatii de consilier local ContSters67025 ContSters67025 Buna seara Fac parte dintr-un Consiliul Local (consilier local), din partea PNL. Acum cateva zile, partidul a hotarat excluderea mea din partid. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
In cazul excuderi unui membru din partid, ce sanse are acesta de a ramine consilier local? ionelpop ionelpop In cazul excluderi unui membru din partid, ce sanse are acesta de a ramine consilier local? Ce poate face Consiliul Local pentu a sprijini acesta ? (vezi toată discuția)