avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vacanta judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vacanta judecatoreasca

Buna ziua,

Pe perioada vacantei judecatoresti se judeca toate litigiile de munca sau doar anumite cazuri (gen concedieri)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:27, 13 Iunie 2010
Litigiile de munca care au fost inregistrate sau au fost amnate au primit teremene dupa 1 septembrie.

In timpul vacantei judecatoresti se judeca doar dosarele civile urgente, printre care cele care privesc sechestrul, suspendarea executarii silite, pensiile de intretinere. De asemenea, magistratii vor avea in vedere cauzele cu arestati.
Pe perioada vacantei judecatoresti se judeca dosarele care au ca obiect urgenta, asa cum a aratat si Dl.Darie Tudor.
Pe perioada vacantei judecatoresti se vor judeca doar cauzele urgente. Este vorba despre procesele penale urgente, cele cu arestati preventiv. In actegoria proceselor care se judeca de urgenta intra si litigiile de munca.... insa nu cred ca acestea au vreo sansa sa se judece in aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta magistrati nicole66 nicole66 buna seara,in legatura cu vacanta magistratilor...in aceasta perioada se mai judeca vreun proces?deci daca deschid acum proces incredintare minor se va tine ... (vezi toată discuția)
Vacanta judecatori melchior melchior vacanta de la 1 iulie-1 septembrie paralizeaza instanta de judecata sau procesele de la judecatorii merg inainte? daca am o actiune in instanta voi avea ... (vezi toată discuția)
Vacanta judecatoreasca kiss.crissu kiss.crissu In timpul vacantei judecatoresti un caz d ulltraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice se judeca?cel in cauza fiind p arest...va multumesc ... (vezi toată discuția)