avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vacanta judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vacanta judecatoreasca

In timpul vacantei judecatoresti un caz d ulltraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice se judeca?cel in cauza fiind p arest...va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: kiss.crissu , utilizator 20:25, 16 Iulie 2009
Cauzele penale sunt cauze care se judeca de urgenta si cu precadere, deci se vor acorda termene si in vacanta judecatoreasca.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
buna ziua
cauzele penale sunt cauze care se judeca de urgenta si cu precadere de completele programate ca si complete care judeca urgentele pe perioada de vacanta ,instantele nu se inchid sunt complete de vacanta care asigura permaneta .
In perioada vacantei judecatoresti se judeca atat cauze penale , cat si cauze civile....dar numai cele urgente.
da
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta magistrati nicole66 nicole66 buna seara,in legatura cu vacanta magistratilor...in aceasta perioada se mai judeca vreun proces?deci daca deschid acum proces incredintare minor se va tine ... (vezi toată discuția)
Vacanta judecatoreasca ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe perioada vacantei judecatoresti se judeca toate litigiile de munca sau doar anumite cazuri (gen concedieri) Multumesc (vezi toată discuția)
Vacanta judecatorilor??? honey_geoo honey_geoo buna ziua! as dori sa stiu in ce perioada iau judecatorii vacanta in cazul in care doresc sa deschid un proces, o pot face sau deja au luat vacanta? (vezi toată discuția)