avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de maternitate

Buna ziua, imi poate explica cineva va rog daca eu lucrez de exemplu doar in luna a 7-a anterioara nasterii copilului, beneficiez de concediu de maternitate si implicit de indemnizatia de maternitate?
deci...ce am inteles eu:
1. daca lucrez 22 zile in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical, primesc concediu de maternitate si indemnizatie. Am inteles bine?
2. Dar, daca cele 22 zile de munca se termina, adica nu mai am un CIM inainte de concediul medical, pe baza a ce mi se acorda concediu medical, atata timp cat eu nu figurez la niciun angajator?
Va prezentati cu concediile medicale la casa de asigurari de sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate intra in concediu de maternitate? andresvench andresvench Cand se poate intra in concediu de maternitate, ce stagiu de cotizare trebuie efectuat si daca se considera o luna stagiu de cotizare care nu se afla in cele 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate yildiz yildiz sunt insarcinata in 16 sapt educatoare, vechime 9 ani, grad did 2 si as dori sa stiu cand pot sa imi iau concediu prenatal, care sunt formalitatile, si care ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal, perioada suciugeorgeta suciugeorgeta am o salariata din 2009 care cu data de 01 .12 a intrat in prenatal. Cum ii voi calcula pentru luna decembrie medicalul si cate zile de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)