avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare promisiune v-c, neidentificarea bunului vandut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare promisiune v-c, neidentificarea bunului vandut

Buna ziua,

Ma confrunt cu o speta interesanta. Am solicitat anularea unei promisiuni de v-c, in cuprinsul careia promitentul vanzator se obliga sa instraineze o suprafata de teren situat in extravilanul unei localitati, dobandit prin reconstituirea dreptului de proprietate in baza legii 18, conform unei adeverinte, dar fara a se identifica exact unde este terenul ori care parte din suprafata totala de pe adeverinta se vinde.

opinii?

Multumesc
Subscriu opiniei exprimate mai sus.Bunul poate fi identificat, indeplinit conditia obiectului de a fi determinabil.
Nu e incidenta cauza nulitatii absolute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract provizoriu de vanzare cumparare ankalupu ankalupu in 96 am facut un contract provizoriu de vanzare cumparare a unui teren de 2 ha, cu o persoana care a decedat. nu am mai apucat sa facem un contract definitiv. ... (vezi toată discuția)
Anulare si reemitere antecontract de vanzare cumparare teren PRONET PRONET Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri vis a vis de efectele ce le produce un antecontract. Le mentionez mai jos si va multumesc anticipat pt orice ... (vezi toată discuția)
Aplicarea clauzei de inalienabilitate dupa intrarea in vigoare a noului cod civil ioana2627 ioana2627 Buna ziua, doresc sa stiu care este opinia d-voastra legata de urmatoarea problema. Avand in vedere regulile de aplicare ale legii in timp si prevederea din ... (vezi toată discuția)