am sunat si eu secretariatul spitalului sa intreb care este procedura pentru a vedea protocolul post operator. Si mi au zis ca nu se poate ..iar in urma insitentelor mele ca e dreptul meu ..ca este ilegal ce fac ei ..mi au zis ca se poate daca fac o cerere care trebuie semnata de medicul care ma operat , de profesorul doctor, seful clinicii....daca dansii sunt de acord atunci or sa mi dea o copie xerox dar pentru asta trebuie sa semnez un act prin care declar cda nu voi folosi asta in instanta...este legal asa ceva ? sa semnez un asemenea act ? nu pot sa cred ce nemernici
Trimite-le o adresa prin care le ceri asa ceva... fara sa semnezi ca nu vei folosi... chiar poti sa le spui ca, intrucat te gandesti serios la intentarea unui proces impotriva institutiei si medicului curant, in cazul in care nu vei intelege motivele pentru care s-a facut acea procedura, ceri sa ti se trimita o copie a acelui raport post-operatoriu, intr-o ultima speranta pentru a intelege logica interventiei de atunci.
Ma rog, reformulezi in fraze mai scurte si clare, sa nu para deja razboi, mai degraba o disponibilitate din partea ta in a intelege ce s-a intamplat. Oricum, in primul rand asta vrei, sa intelegi, nu?
Fa o adresa si catre Colegiul medicilor prin care sa ceri informatii, explicatii, eventual o ancheta...
Cu confirmari de primire si neaparat cu termen trecut. Sa pastrezi cate o copie xerox.
Contacteaza un avocat, incearca sa gasesti pe cineva care iti va lua avans mic si restul spre finalul procesului; si cauta sa te intelegi cu avocatul la nivel personal, e o chestiune intima si dureroasa, vei vrea sa fii inteleasa, evident...
Da. asa voi face. multumesc pentru sfat....si zici tu sa le trimit o adesa ? pai nu pot sa merg perosnal acolo? adica oricum trebuie sa discut cu doctora din cate se pare ..ca trebuie sa si dea acordul ..si da ain inteles foarte bine ..vreau sa vad raportul ala in primul rand pentru mine sa pot intelege...iar in privinta avocatului ..chiar am nevoie de cineva care sa ma si inteleaga ..sper ca voi gasi ..apropo de asta ..daca cunoasteti pe cineva care ar vrea sa ma ajute ..multumesc inca o data
Indiferent de cate ori mergi personal, Vorba volant, intelegi? Tie iti trebuie probe in proces...
Asa ca, dupa ce te duci personal si te incredintezi ca nu-ti vor da nimic, le trimiti o adresa, le dai un termen de raspuns, in termenul asta nu te prezinti pe-acolo!!!
Indiferent de rezultatul adresei, iodeea este sa o poti folosi proba in proces ulterior... asta e ideea.
OK?
cand am zis personal m am referit daca pot sa duc adresa aia perosnal ...sau sa o trimit prin posta ? in fine am inteles care este ideea...si mai am o problema ..firma la care lucrez refuza sa mi plateasca concediul medical..pe motiv ca n as fi de fapt bolnava ..desi le am dus concediul medical ..vor copii dupa externarea din spital si alte documente care sa ateste ca sunt bolnava ....iar eu as vrea ca problema asta sa ramana confidentiala ...au vreo baza legala care sa le dea dreptul sa faca asta ? sa nu plateasca concediul si sa mi ceara aceste documente ? oricum pe concediul medical este scris codul de boala ..nu inteleg cu ce drept fac ei asta . precizez ca firma la care lucrez este una respectabila ..iar eu nu le am dat nicodata motive sa fie suspiciosi in privinta mea...am tiinut tot timpul legatura cu sefa si am anuntat o cand m am internat in spital ...numai ca sa purtat foarte urat ..a tipat la mine ..mi a zis ca ei au nevoie de mine si eu stau in spital ...ca ce inseamna asta ..nu mai puteam sa astept ...si alte jigniri ..sincer ...chiar vreau sa plec de la ei pentru acest motiv .consider ca nu merit un asemenea tratament mai ales acum cand am si aceasta problema si am nevoie de intelegere nu de jigniri. as putea sa mi dau demisia pe motive medicale ? se stipuleaza asa ceva in vre o lege ?