Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a "pune" o casuta de gradina pe un teren? Depinde asta de suprafata casutei de gradina? Exista o suprafata maxima definita pana la care o casuta poate sa fie considerata casuta de gradina? Terenul este intravilan.
Multumesc
am promis ca revin cu temeiul de drept...insa nu am avut tim sa-l caut....
dar fac alt rationament.../ adica nimeni nu poa'sa-si mai fac pensiune/casa de vacanta in extravilan/pustietate, daca asa vrea..
caut temeiul si revin:D
eu astept solutii, variante
chiar vreau sa gasim o portita/solutie de a putea beneficia, cu toate cele in regula, de o casuta de vacanta, pe un teren extravilan;
de exemplu pentru un container (cum sunt alea de santier), nu-ti cere nimeni nici un act, si poti sa-l transformi foarte bine intr-o garsoniera/apartament;
sau rulota; de fapt daca pui casa pe roti, nu-ti trebuie autorizatie de construire?!?!?! stiati????
dar daca iti construiesti o chichineata de casuta, direct pe pamant, iti cer si pe mama si pe tata; poate sa fie mica cat e o casuta de camping, d-aia mica mica, tot iti trebuie autorizatie;
la naiba cu birocratia si functionari invatati cu spaga
Am si eu nelamuriri despre casutele de camping si cele de gradina. Daca o casuta de camping vine pe trailer gata montata chiar daca nu are roti, sa zicem ca se aseaza pe niste borduri; pentru ce ar mai fi nevoie de autorizatie de construire, daca ea vine deja montata? Insasi cuvantul “autorizare de construire” ne zice ca este un procesc de construire :) .Eventual niste documente de utilizare de la firma care a facut-o. Legea e asa ambigua, deoarece au trecut in ea ca doar tonetele si chioscurile de ziare care sunt doar electrificate nu au nevoie de autorizare.
Firma vinde casutele gata construite.
Daca pun o astfel de casuta de camping la mine in curte pe niste borduri am nevoie de autorizatii?
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018 Tyto, utilizator