avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabil asociatie vanatori rezultata in urma ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabil asociatie vanatori rezultata in urma divizarii unui srl

am si eu o intrebare ? am fost chemata la un interviu pentru contabil cu program 4 ore la o asociatie de vanatori nou infiintata mai concret rezultata din divizarea unui srl. Nu am lucrat in acest domeniu poate sa ma ajute cineva cu o monografie contabila ce documnente se intocmesc ce decl. in afara de cele de la salarii se depun ... nu am idee si vreau sa invat sa lucrez si astfel pentru ca in conditiile de azi nu am de ales nu stiu daca se face lunar o balanta acum banuiesc ca treb sa preiau din balanta mama niste solduri sunt cam ravasita daca ma poate ajuta cineva chiar ii multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 18:46, 16 Iunie 2010
Evidenta se tine in partida dubla. Planul de conturi este altul decat cel al societatilor comerciale Se aplica OG 26/2000 si OMEF 1969/2007.
Nu pot posta monografie decat maine.

link util

[ link extern ]

[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ong legally brunette legally brunette Buna ziua! O asociatie infiintata pe OG 26/2000 - asociatii si fundatii, isi poate tine contabilitatea in partida simpla? sau este oligatoriu sa iti tina ... (vezi toată discuția)
O.n.g. vikirosu vikirosu Care sunt conditiile pentru contabilitatea in partida simpla a unui ONG. (vezi toată discuția)
Contabilitate ong grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa stiu cum se tine contabilitate unui ONG, in partida simpla ori partida dubla? Cum, cand se depunde bilantul contabil al unui ONG la ... (vezi toată discuția)