avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletine statistice de nastere, casatorie si deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletine statistice de nastere, casatorie si deces

Buna ziua.
Dupa ce se intocmeste buletinul statistic de nastere, casatorie sau deces de catre ofiterul de stare civila, dupa, caz,cui ramane acesta? Declarantului sau ofiterului de stare civila?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:19, 17 Iunie 2011
Buletinele statistice se completeaza in conformitate cu datele din actele de stare civila, certificatele medicale constatatoare ale evenimentului si informatiilor furnizate de catre declarant.
Acestea raman la ofiterul de stare civila in vederea comunicarii acestora Directiei Judetene de Statistica.
Unde pot gasi si eu date despre buletinul statistic de casatorie? trebuie sa scriu despre acesta in proiectul meu de licenta si nu gasesc nimic sa scriu :(
Cautati pe net, eu am gasit norme tehnice etc.
PE CE ADRESA? AM TOT CAUTAT SI EU DAR NU AM GASIT NIMIC.
Va rog sa nu redactati mesaje cu litere de tipar, multumesc.

Dati o cautare exact dupa cuvintele "buletinul statistic de casatorie". E al 3-4 rezultat cred, un fisier pdf. Mai gasiti info pe la primatia Otopeni pe pagina de net...

Program statistic naţional anual 2010 din 16/06/2010
Publicat in MOF nr. 502bis - 20/07/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Starea civila. speta, am nevoie de putina indrumare radualexandru90 radualexandru90 1. Cu ocazia incheierii unei casatorii, ofiterul de stare civila a omis sa intocmeasca actul de casatorie, desi a luat consimtamantul sotilor. La o luna dupa ... (vezi toată discuția)
Acte parasca23 parasca23 Buna-ziua, am o batrana de 91 de ani si nu-i gasesc actele, cred ca le-a pierdut caci nu mai stie ce a facut cu ele, lipseste certificatul de nastere, de ... (vezi toată discuția)
O noua lege/divortul la notariat?? hara07 hara07 doresc un raspuns de la cineva avizat,daca este posibil un avocat din drobeta. am citit pe net despre o noua lege intrata in vigoare cica pe 25 dec.2010,cum ... (vezi toată discuția)